Ingrijiri medicale la domiciliu

ingrijiri medicale la domiciliu

 Non-Stop Medica, ingrijiri medicale la domiciliu, este o firma care ofera servicii medicale la domiciliu pacientilor CU sau FARA ASIGURARE MEDICALA, aceste servicii sunt contra cost sau prin CAS, tratamentul efectuat la domiciliu este recomandat de catre un medic de Medicina Generala, Medic Specialist, tratament recomandat la iesirea din spital sau institutie medicala.

Firma Non-Stop Medica, ingrijiri medicale la domiciliu, a aparut ca o consecinta a cererilor tot mai mari de servicii medicale si nursing in afara institutiilor de profil.

Non Stop Medica, o firma de îngrijiri medicale la domiciliu pentru TRATAMENTELE MEDICALE SI nevoile de îngrijire medicala intr-un mediu familiar.
Este cunoscut faptul ca, o persoana bolnava, se simte mult mai bine acasa decat la spital. Pacientul inconjurat de familie, rude si prieteni, are parte de intimitate, astfel incat traumele cu impact psihic care pot sa ii afecteze procesul de insanatosire pot fi evitate.

Telul nostru este acela de a oferi prin servicii medicale complete, profesionalism, siguranta ,confidentialitate si confort care sa corespunda celor mai exigente cerinte.

Pentru noi, relatia medic-pacient si pacient-medic este foarte importanta pentru monitorizarea pacientului,  tinerea sub observatie a pacientului si realizarea unui climat favorabil comunicarii permanente în beneficiul pacientilor.

Confidentialitatea, lucrul în echipa, continuitatea pe piata si solicitudinea, combinate cu devotament si atasament fata de pacient, fac ca serviciile Non-Stop Medica de ingrijiri medicale la domiciliu sa se efectueze la un alt nivel.

Non-Stop Medica este Firma care îsi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui pacient servicii medicale profesionale la cele mai înalte standarde de siguranta si confort.

Va invitam asadar sa ne chemati doar astfel va veti putea convinge de seriozitatea si amabilitatea noastra, toate acestea reprezinta o parte din principiile care asigura eficienta serviciilor noastre.

Despre Noi

Bine ati venit la NON STOP MEDICA îngrijiri medicale la domiciliu,

NON STOP MEDICA este firma care va ofera servicii de ingrijiri medicale la domiciliu.

Telul nostru este de a va oferi servicii medicale complete care sa raspunda la cele mai exigente cerinte medicale, cu multa seriozitate promptitudine, profesionalism, siguranta, confidentialitate si confort.

Pentru noi medicina moderna presupune si o schimbare a mentalitatii pacientilor asupra propriei sanatati, o schimbare a atitudinii în relatia medic-pacient si realizarea unui climat favorabil comunicarii permanente în beneficiul pacientilor.

Confidentialitatea, lucrul în echipa, continuitatea pe piata si solicitudinea, combinate cu devotament si atasament fata de pacient, sunt atribute care caracterizeaza firma NON STOP MEDICA - ingrijiri medicale la domiciliu.

NON STOP MEDICA este firma care îsi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui pacient servicii medicale profesioniste la cele mai înalte standarde, de siguranta si confort.

Va invitam asadar sa apelati la serviciile noastre de ingrijiri medicale la domiciliu, doar astfel va veti putea convinge de seriozitatea si amabilitatea noastra, toate acestea  reprezinta o parte din principiile care asigura eficienta serviciilor noastre.